Infall

Min huvudkaraktär skulle skriva ett ursäktande mail. Hon är en sansad person, och jag hade ganska klart för mig hur hon skulle skriva. Men så började hon dricka vin, lyssna på Bryan Adams på Youtube och skickade iväg något helt annat och inte så sansat.

Vilket gör att jag med den lilla passagen har gått emot två av mina tidigare inlägg: om drickande och om att låta karaktärerna ta över.

Men jag tror att det här blev bättre. Åtminstone hade jag ganska roligt åt det. Och till min karaktärs försvar så har hon det sannerligen inte lätt just nu.

5 reaktioner på ”Infall

  1. Ah underbart! Jag tycker faktiskt att det är lite roligt när annars så kontrollerade och ordningsamma personer gör någonting oväntat. Och för övrigt håller jag med dig om drickandet, ibland blir det för mycket sådant i böcker. Speciellt när karaktärerna tenderar att vara lite nere. Som om man inte kan göra någonting annat när man är ledsen liksom? Men handen på hjärtat, vad tror du att min karaktär gör i tredje kapitlet när hennes mamma har varit taskig mot henne igen och hela världen är emot henne…? 😉

    Gillad av 1 person

  2. Haha, så kan det gå!
    Av egen erfarenhet vet jag att vindrickande och Bryan Adams kan leda till en himla massa oväntade saker. ”Oh, thinking about all our younger years, there was only you and me, we were young and wild and free” trallallaaaaa.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s