Dagens outfit etc

Ärmarna är uppkavlade – bildligt talat, det vill säga. I själva verket har jag dragit på mig en stickad tröja och är redo för ett par timmars redigering. Ibland är det verkligen svårt att avgöra om det man gör blir till det bättre eller inte. Men jag ska försöka klämma in en genomläsning till innan jag skickar tillbaka till förläggaren. Maken har också erbjudit sig att läsa, så det lär han få göra.

Ska försöka låta bli att använda skrivpasset som en ursäkt för att proppa i mig en massa socker, för övrigt. Jag sätter mig lätt i det där jag-är-ju-värd-det-träsket, som slutar med att man har ätit för mycket, för onyttigt och för… onödigt, helt enkelt. Nej, en knäckemacka med ost får duga ikväll.

Och vips blev bloggen en livsstilsblogg! Jag antar att ni ofta har undrat över min outfit och min kost. Nu vet ni – stickad tröja och knäckemacka med ost. (Jag kanske ska hålla det till en skrivarblogg ändå..?)

14 reaktioner på ”Dagens outfit etc

 1. Haha, bara kul med en inblick i någon annans stickad-tröja-knäckemacka-liv 🙂
  Har du en deadline hos förlaget? Det har inte jag, och satte en egen till sista januari, men blir lite stressad nu. SHIT vad du har jobbat på! Själv sitter jag mest och skriver en massa nytt, och petar i det nya, och stryker det nya. På repeat.

  Gillad av 1 person

  1. Hehe, ja det är sannerligen inte glamouröst alla gånger. 🙂
   Ja, jag har en deadline! Är väldigt taggad över detta, och förstod nog till en början inte hur mycket jobb det skulle bli, haha.. 1 dec (mitt förslag, ehrm…)!
   ”Skriver en massa nytt” låter inte heller som särskilt lite jobb, tycker jag! Ska bli så spännande att följa händelseutvecklingen! 🙂

   Gilla

   1. Min förlagskontakt är lite mer diffus, ‘vi läser om du bearbetar’, och tycker en deadline låter som ett drömläge! Så oerhört roligt för dig! Håller alla tummar för att du hinner göra ditt manus precis så bra som du vill ha det 🙂

    Gillad av 1 person

 2. Håller med om att det ibland är svårt att veta om en redigerar till det bättre eller till ingen nytta. Bästa redigeringsstunderna för mig har varit när jag skrivit ut en mängd sidor som jag lagt ut för att överblicka flera kapitel åt gången. Då ser jag sådant som kan flyttas och strykas, läggas till osv. 😊

  Gillad av 1 person

 3. Ja det där är så jobbigt, när man redigerat så mycket så man inte längre vet vad som är bra eller inte. Tror det är en god idé att läsa igenom allt en gång på slutet sen. Även om jag själv har svårt att göra det för det är så nervöst och hemskt!

  Gillad av 1 person

  1. Nej, inget kontrakt (än). 🙂 Men väl en lovande kontakt! Jag lär skriva och berätta mer snart, hoppas jag.
   Grattis till din bok! Vilken känsla att äntligen få hålla den i handen. Är nyfiken på din bok, jag får se till att önska mig den i julklapp av maken. 🙂
   Tack så mycket!

   Gilla

 4. Så roligt, och ja, det låter verkligen lovande! Jag ser fram emot att få läsa mer om det😊Kul att du vill läsa min bok! Hälsa maken att det går bra att beställa direkt från mig, om man går in under fliken ”beställ bok och recex”, då kan man få en liten hälsning i den om man vill😉(känns superskumt att skriva men alla vill ha den signerad📚) den kostar f ö 179 kr hos mig, inkl. frakt, bara 8 spänn dyrare än hos adlibris.
  Men du, heja dig nu!!💫kommer följa detta med nyfikenhet…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s