Skriver igen!

Åh, nu skriver jag igen. Häromkvällen satte jag mig och fortsatte, äntligen, på manus 2. Jag hade nästan hunnit glömma hur roligt det är att skriva nytt, när allt flyter på. En magsjuka (minstingen, inte jag) kom emellan, men ikväll är jag redo igen.

Jag är fortfarande så pass tidigt i råmanus-fasen att folk byter namn, nationalitet och adress titt som tätt. Dessutom ska många val göras. Jag har ju planerat mycket, men precis allt kan ju inte planeras i förväg… så samtidigt som jag skriver funderar jag på vilken välgörenhetsorganisation en viss person jobbade för, och hur någon fick sitt hyreskontrakt, och var någon ska fira påsk, och… ja. Allt det där som det ska beslutas om.

Hur som helst, det är verkligen kul, och nu ska jag återgå till manuset en stund innan jag somnar. 🙂

11 reaktioner på ”Skriver igen!

  1. Tack! Alla vi andra har klarat oss hittills (trots att jag råkade skvätta ut en spya över mig själv häromnatten, precis efter att så duktigt ha fångat upp den…). Så det verkar vara en lindrig omgång, tack och lov!

   Gilla

 1. Låter som om du är väldigt inspirerad, så härligt!
  Jag har precis avslutat ett nytt råmanus, det är fantastiskt hur vissa karaktärer visar sig vara på ett visst sätt. Den här gången visste jag ändå allt om dem innan jag började skriva, trodde jag, ändå fick jag ett par överraskningar 😄

  Gillad av 1 person

  1. Man tror ju lätt det… att man vet allt om dem, vill säga. 😊 Kul när de överraskar en! Och superkul att du avslutat ditt råmanus – fattar inte hur du lyckades, med den tidsramen! Fantastiskt bra jobbat!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s