Påfyllning i hyllan

Idag hade dottern och jag en tjejdag. Vi åkte till Mall of Scandinavia och gick i Lego-butiken och Disney-butiken (dottern konstaterade glatt: vad kul att vi tycker om att titta på samma saker! 😀) och fikade stora chokladiga bakverk och köpte lite kläder och en minikaktus. Vi hann även med ett besök i bokhandeln, där vi båda köpte på oss en del. Jag kom hem med fyra hyfsat säkra kort, tror jag – dessa författare har jag i alla fall gillat förut. Särskilt McFarlane har blivit en favorit. Så det blir bra påfyllning i bokhyllan – och bränsle till skrivandet!

image

4 reaktioner på ”Påfyllning i hyllan

  1. Hej Sara! Nu har jag lagt till din blogg i min blogg så jag kan följa lättare. Det är jag från ”skrivkursen Jorun Modèn” som vi gick tillsammans i våras. Blev faktiskt sugen när du nämnde du skaffat blogg men det tog ända till juli månad innan jag fick tummarna loss.

    Det är alltid underbart att gå in i en bokhandel och strosa runt bland hyllorna. Det hade för mig varit roligt att arbeta i en bokhandel och träffa alla möjliga trevliga människor. Lucy Dillon älskar jag men gillar inte Annika Estassy och Liane Moriarty har jag köpt en bok men ännu inte läst. Just nu håller jag på att läsa Birgitta Andersson ”Lyckans hjul! som är en självupplevd bok. Samtidigt håller jag på att skriva min feelgood roman. Har kommit drygt 28 000 ord och känner igen mig i mycket som du beskriver. I min roman använder jag presens och tredje person nära perspektivperson. Jag har en huvudperson men jag skiftar berättarperspektiven vid kapitelbyte, dock inte i alla kapitel. Kika gärna in på min blogg: anethebergendahl.wordpress.com

    Ha det gott

    /Anethe

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s